Elektrotechniek

Onze elektrotechniek is veelzijdiger dan u denkt.

Bij ons kunt u terecht voor:

 

Elektriciteit in huis

_DSC2746Had u in het verleden in huis genoeg aan enkele groepen, tegenwoordig is er meestal meer nodig. De belasting en het verbruik zijn enorm toegenomen door nieuwe apparaten. Daarnaast zijn er nieuwe voorschriften op het gebied van veiligheid. Liefting Elektrotechniek adviseert u graag over uw beste oplossing. Gaat u verbouwen, de keuken uitbreiden, de meterkast vervangen of wilt u een kapotte buitenlamp laten repareren?

We maken samen met u een persoonlijk plan voor een veilige basisinstallatie, domotica, ledverlichting en noem het maar op. Ontdek alle mogelijkheden.

 

Elektriciteit in uw bedrijf 

Vaak heeft een verandering in uw bedrijf directe gevolgen voor uw installaties. Voor uitbreiding van uw werkplek heeft u bijvoorbeeld extra stopcontacten of data aansluiting nodig. Uw nieuwe airconditioning biedt een aangenaam binnenklimaat, maar vergt wel een uitbreiding van uw groepenkast. En wanneer u verhuist naar een nieuwe locatie, moet de elektrotechniek in uw bedrijfspand wellicht worden aangepast of zelfs volledig worden vervangen. Wij helpen u om uw wens te vertalen naar een passende oplossing, die vooral veilig en betrouwbaar is.

 

Elektriciteit in uw winkel

In een winkel draait het tegenwoordig om beleving. Dat hoeven wij u niet uit te leggen. Uw winkel moet een plek zijn waar u klanten omarmt, zodat ze vaker bij u terugkomen. Wist u dat elektrotechniek daarin een beslissende rol speelt? Door de optimale balans in verlichting, geluid en beeld wordt elk bezoek aan uw winkel onvergetelijk. Daarnaast vergroot elektrotechniek in uw winkel de veiligheid. Wij helpen u bij installatie van camerasystemen en alarminstallatie. Vanzelfsprekend kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud van uw installaties.

 

Wat doet Liefting Elektrotechniek voor u?

Wij adviseren u graag over uw beste oplossing. Onze monteurs leggen ook elektriciteit voor u aan op plaatsen waar tot voor kort nog geen elektriciteitsvoorziening was aangelegd.

Contact

© 2024 | Contact | Privacyverklaring | Algemene voorwaarden zakelijk | Algemene voorwaarden particulier | Realisatie BenedenBoven